News

Takimi Rama-Mitsotakis, pritet njohja reciproke e patentave

Kryeministri i Shqipërisë u prit sot në Greqi në një takim me kryeministrin e Kyriakos Mitsotakis.

Në takimin mes dë krerëve të shteteve u diskutuan disa çështje me interes të përbashkët med dy vendeve si dhe për të forcuar maredheniet mes dy palëve.

Kryeministri MItsotakis falenderoi perpjekjet e qeverise shqiptare në çështjet e pronave dhe të regjistrimit të popullsisë/censusit, të cilat janë të rëndësishme për minoritetin grek në Shqipëri.

Më tej kryeministri grek Mitsotakis theksoi se marrëveshja dypaleshe për njohjen e ndërsjellë të patentave do të kalojë së shpejti për miratim në parlamentin helen.

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama nga ana tjeter e ftoi Kryeministrin Mitsotakis për të vizituar shumë shpejt Shqipërinë, ftesë të cilën ai e mirëpriti.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News