News

“Jo se dua të mbroj policinë, por kjo është mamaja e djalit 15 vjecar” Drejtori i policise se shtetit publikon videon: Shikoni se nga çfarë familje vjen.

Drejtori i Policisë së Shtetit Ardi Veliu, ka bërë një deklaratë të papritur duke marrë në mbrojtje efektivët e policisë që dh unuan 15-vjeçarin tek zona e Liqenit Artificial në Tiranë.

Teksa është pyetur në lidhje me këtë rast në Komisionin e Sigurisë Kombëtare, ai ka nxjerrë videon nga Facebook-u i nënës së të miturit e cila shfaqet me pist oletë në dorë, duke përdorur etiketime morale për familjen në fjalë.

“Në lidhje me rastin e djalit 15-vjeç është e vërtetë se nëse dua të marr në mbrojtje policët, ata kanë një moment të kapërcimin e kompetencës. Ai është pezulluar.

Por a është në të vërtetët djali që i është bindur të gjithë thirrjeve të policisë siç pretendon mamaja. Do iu shfaq një video të mamasë së tij, që të shikoni se nga çfarë familje vjen.

Kjo është mamaja e djalit me p istoletë në dorë. Për të thënë se nga çfarë familje vjen. Jo se dua të mbroj policinë, por duhet të jemi realistë dhe të ftohtë në gjykim”, tha Veliu

Menjehere ka ardhur edhe reagimi i nenes se djalit

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

2 Comments

  1. […] videos se publikuar nga Drejtori i policise se shtetit, Ardi Veliu, ka reaguar nena e djalit 15 vjecar. Në një […]

  2. […] Arian Çani ka reaguar pas deklaratës se Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë, Ardi Veliu, rreth 15-vjeçarit dhe familjes se […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News