News

Dalin pamjet e tmerrshme kur 3-vjeçarja thyen këmbën në kopësht. Edukatorja: ‘Moj sharabajgë, hiqe këmbën, hiqe’! (Dëgjohet kërcitja)

“Stop” ka publikuar pamjet e plota filmike ku tregohet qartë sesi vajza dhunohet nga edukatorja, Majlinda Dehima deri në thyerjen e këmbës. Në materialin filmik dëgjohet zhurma e thyerjes, qarja e vajzës dhe të sharat e edukatores nga të miturës

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News