News

Bullgaria njeh patentat e Shqipërisë

Blendi Gonxhe njoftoi se për të gjithë ata që lëvizin drejt shtetit Bullgar, tashmë nuk kanë nevojë për leje drejtimi ndërkombëtare.

Gonxhe tha se gjithashtu se për konvertimin e patentës tashmë nuk nevojitet as testi praktik e teorik.

“Tjetër lajm i mirë! Sipas Konventës së Vjenës, të ratifikuar nga Shqipëria dhe Bullgaria, shtetasit shqiptarë mund të udhëtojnë në Bullgari me leje drejtimi shqiptare! Jo më e nevojshme leja e drejtimit ndërkombëtare! Për rastin e konvertimit, mundësohet pa test praktik e teorik!”, njofton Gonxhe në rrjetet sociale.

Lejet e drejtimit të Shqipërisë deri më tani njihen nga Belgjika por deri në tre muaj, në Kroaci, Maqedoninë e Veriut, Serbi, Malin e Zi dhe Kosovë.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News