News

FSHF: Arena kombetare nuk eshte akoma gati

Në prag te ndeshjes testuese midis skuadrave te femrave te Vllaznise dhe Apolonise, Federata Shqiptare e Futbollit ka dale me nje deklarate ku ka vendosur shtyrjen e testimit te stadiumit te ri Arena Kombetare pasi sipas saj bari i fushes nuk eshte akoma gati.

Pas lajmerimit nga ana e Fifa-s se impianti nuk eshe akoma gati per ndeshje nderkombetare ka ardhur dhe shtyrja e ndeshjes testuese nga ana e FSHF

Nuk dihet ende kur do te jete data tjeter e testimit te impiantit te ri kombetar.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News