News

Presidenti dekoron katër personalitete me titullin “Mjeshtër i Madh”

Presidenti i vendit Iliri Meta, ka dekoruar dje kater personalitete ne fushen e sportit me titullin Mjeshtri i Madh.

Ata i dhanë shumë futbollit tonë ndër vite, si lojtarë dhe trajnerë.

Pëer këtë arsye meritojnë nderim. Presidenti i Republikës, Ilir Meta, dekoroi me Titullin “Mjeshtër i Madh”, 4 personalitete të sportit shqiptar, Faruk Sejdinin, Ilias Çeçon, Skënder Gegën dhe Gani Merjan.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News