News

Rritja e rasteve te reja. Qeveria merr një tjetër VENDIM te papritur: Do të mbyllen të gjitha…

Qeveria Shqiptare njoftoi se ka bërë disa ndryshime të tjera në aktin e fundit normativ ne lidhje me situaten e tanishme te krijuar si pasoje e koronavirusit

Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu ka dale me nje deklarate ku thote se jo vetëm nuk do të lejohet muzika pas orës 20:00, por do të mbyllen të gjitha klubet dhe lokalet e natës pasi jane shkak grumbullimi dhe perhapje infektimi.

Ndryshimet dhe shtesat në aktin normativ sa i përket periudhës së pandemisë vijnë pasi duam të vendosim detyrimin të mbyllen diskot dhe të gjitha shërbimet në klubet e natës. Kush nuk respekton ligjin do ti pezullohet 1 vit aktiviteti

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News