News

Rama takohet me presidentin Trump

Kryeministri Rama gjatë takimit me Trump shoqërohej nga gruaja e tij Linda Rama, si dhe Donald Trump dhe zonja e parë e SHBA-ve Melanie.

E ky takim nuk mund të shpëtonte kurrësesi pa një foto. Kryeministri është kujdesur që foton me Trump ta shpërndajë menjëherë në të gjitha rrjetet e tij sociale me mbishkrimin tashmë të njohur “photo of the day”.

Ajo që bie në sy është pikërisht veshja e Lindës dhe Melanisë. Të dyja veshur me fustane të gjatë ngjyrë të zi. Ndrysha nga Linda e cila ka vendosur të mbulojë dhe krahët, Melani ka zgjedhur një veshje me krahë të shkurtër.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News