News

“Veri ktyre qenëve një litar”, burri

Jeannette Carroll, 51-vjeç ishte afër parkut Flatts Lane County, në Middlesbrough me 5 qentë e saj kur u go dit bru talisht nga një person.

Burri, i cili i pa qentë pa një litar i tha Jannettes: “vendosi këtyre qenëve të qelbur nga një litar”.

Ajo fillimisht u përpoq të qetësonte burrin, ndërsa ai menjëherë e go diti me gru sht në fytyrë, duke e lënë pa ndjenja për rreth 20 sekonda.

Teksa burri e go diste, një këmbësor në park u mundua që të largonte burrin nga Jeannette.

Jannette tha: “Ishte krejt e papritur. Unë po mundohesha ta siguroja atë, se kur njerëzit janë nervozë, unë do t’i vë qentë në sistemin e sigurisë. Unë nuk e pashë fare grushtin që vinte drejt meje. Kur u zgjova isha mbuluar me gjak”.

Zonja Carroll, nga Eston, shkoi në departamentin e aksidenteve dhe urgjencës në Spitalin Universitar James Cook, në Middlesbrough, ku ajo kaloi gjashtë orë duke u trajtuar për pla gët.

Ajo kishte marrë pla gë në buzë dhe si pasojë i ishin thyer 3 dhëmbë.

Jeannette shtoi: “Unë jam rritur me me idenë se njerëzit janë të moralshëm dhe gjëja e fundit që prisja është fakti që një burrë që go det një grua.”

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News