News

Mashtruan botën rreth koron.avirusit /Kancelarja gjermane flet me tone të ashpra ndaj Kinës: Pekini duhet të

Kancelarja gjermane Angela Merkel ka bere nje reagim me tone mjaft te ashpra ndaj Kines per ate se cfare ka ndodhur se fundmi dhe se Kina duhet te paguaj nje fature te majme per kete loje qe po ben.

Ajo i kerkoi Pekinit zyrtar te beje transparence ne lidhje me origjinen dhe perhapjen e Koron.avirusit due sqaruar se do te verteten dhe cfare plani ka pasur ajo rreth perhapjes se ketij virusi.

Kancelarja gjermane tha se:“Unë besoj se sa më shumë transparente të jetë Kina për origjinën e virusit, aq më mirë është për të të gjithë botën. Ndërkohë Donald Trump dhe figura të larta republikane në SH.B.A. gjithashtu kanë hedhur dyshime te forta mbi të dhënat e koron.avirusit në Kinë.

Merkel tregoi se Gjermania ka filluar prej disa ditesh të lehtësoje bllokimin si pasojë e koron.avirusit, duke lejuar që dyqanet e vogla dhe bizneset të rihapen por me kusht që të zbatojne masat distancuese sociale.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News