News

Marinarët shqiptare shpëtojnë mbi 100 emigrantë brenda 10 ditësh

Marinarët shqiptarë në anijen Oriku kanë shpëtuar 110 emigrantë në disa operacione të ndryshme brenda dy ditësh, gjatë patrullimit të tyre në Egje, sipas Ministres së Mbrojtjes, Olta Xhacka.

“Kontributi i marinarëve tanë në këto tre vjet si anëtare të operacionit të Kujdestarisë së Detit të NATO-s është më i madh se ky.

Anijet dhe oficerët kanë mijëra orë lundrimi nën rripin e tyre për të shpëtuar rreth 3000 fëmijë, burra dhe gra.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News