News

Kartëmonedhat e reja janë më të vogla dhe më të lehta për përdorim të përditshëm

Kartëmonedhat e reja janë dizajnuar me më shumë elemente sigurie, ndërsa materiali ka ndryshuar vetëm për kartëmonedhën 200 lekë, e cila tani është bërë nga polimer plastik, duke e bërë atë më të gjatë.

5000 lekë do të jenë më të vegjël, më lehtë për tu mbajtur në një portofol, ndërsa do të ketë shtatë elementë të rinj të sigurisë.

Për herë të parë në historinë e saj, do të ketë kartëmonedha 10.000 lekë. Procesi i marrjes së këtyre kartëmonedhave të reja në treg do të zhvillohet nga viti 2020 deri në vitin 2022.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News