News

Kunati i Zhanetës nxjerr fakte të reja mbi ngjarjen ne Kombinat: “Tek Pazari i Ri keni mafiet e sekteve..”

“Gjendja e Blertës është e qëndrueshme, ka nisur të ushqehet”. Kështu ka treguar për “Shqipëria Live” kunati i Zhaneta Josifit.

Ndërsa i pyetur nga gazetari i emisionit në lidhje me ndonjë sekt që mund të ishin të lidhur Zhaneta, Anisa dhe Blerta, Sotiri u shpreh se ka filluar me protestantizmin dhe më pas në një qendër te Selvia.

“Sekti te Selvia duhet parë, aty ka nisur gjithçka. Në Pazarin e ri keni mafiet e sekteve fetare”, tha ai, duke shtuar se prej disa kohësh nëna dhe vajzat i kishin larguar të gjithë nga vetja. “Ato u shkëputën nga të gjithë ne, nga fisi i Zhanetës dhe fisi jonë. Janë treguar të pabesa”, tha ai.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News