News

Ish-deputeti Eduart Ndocaj tregon “formulën magjike” se si u dobesua

Ish-deputeti Eduart Ndocaj ka treguar në një intervistë për ABC sfidat e rënies nga pesha. Ndocaj u shpreh se ky ndryshim erdhi me nismën e bashkëshortes së tij.

Ai  tregon se që nga rënia drastike në peshë merr pjesë në darka vetëm në prezencë fizike por nuk konsumon ushqim pasi ruan një regjim të caktuar.

Tashmë ai është mësuar me këtë sjellje, pavarësisht se thotë se fillimi ka qenë i vështirë. “Bashkëshortja ka qenë nismëtarja që unë të bija në peshë.

Unë që në muajin janar marr vetëm pjesë nëpër tavolina dhe nuk ha. Në fillim e vuaja por tani jo”, u shpreh Ndocaj.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News