News

Greqia do të miratojë ligjin e ri për të gjithe azilantët

Parlamenti i shtetit grek miratoi diten e djeshme një ligj të ri për të gjithe azilkërkuesit me qellimin për të kontrolluar numrin e të gjithë migrantëve që hyjnë në shtetin grek.

Ligji synon përshpejtimin e procedurat e nevojshme për kthimin në atdhe të azilkërkuesve që nuk i plotësojnë kërkesat për t’u dhënë azil.

Projektligji u mbështet nga deputetët në pushtet të Demokracisë së Re dhe partisë Lëvizja për Ndryshim.

Koalicioni i së majtës radikale (SYRIZA), partia komuniste greke (KEE), Zgjidhja Greke dhe Mera25 votuan kundër ligjit

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News