News

Franca hap dyert për punëkërkuesit emigrantë

Franca vjen me regulla të reja për ligjin e emigracionit ekonomik.

Ajo do të lejojë që në sektorët që kanë vështirësi për të gjetur krahë pune, të mbushen përmes marrjes në punë të të huajve.

Ky lajm është paralajmëruar nga mediat pranë qeverisë së Edouard Philippe.

Dekreti i ri ligjor i ngjashem me ate te qeverise gjermane,parashikon përcaktimin e cdo vit të një numri të caktuar personash që mund të hyjnë në Francë për të punuar në sektorët ku ka nevojë për fuqi punëtore.

Kështu kompanitë dhe individët mund të heqin detyrimin të faktojnë se nuk kanë arritur të gjejnë punëtorë nga radhët e francezëve

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News