News

Vjen paralajmërimi nga OBSH: Nëse vendet bëjnë këtë veprim tani shpejt, rrezikohet …

Bota rrezikon një “riaktivizim vde kjeprurës” të rasteve të koronavirusit nëse vendet heqin shpejt kufizimet në distancimin shoqëror, paralajmëroi kreu i Organizatës Botërore të Shëndetit (OBSH).

Drejtori i Përgjithshëm Tedros Adhanom Ghebreyesus tha se ishte e rëndësishme që vendet të kenë strategji efektive për të lehtësuar gradualisht dhe në mënyrë të sigurt kufizimet në jetë.

“Heqja e kufizimeve shumë shpejt mund të çojë në riaktivizim vde kjeprurës”

Komentet e tij vijnë pasi disa nga vendet më të prekura në botë, nga SH.B.A në Itali dhe Spanjë, konsiderojnë lehtësimin e disa kufizimeve.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News