News

Vjen lajmi i madh nga Italia por në Milano po ndodh dicka shqetesuese..

Sipas te dhenave te fundit numri i jeteve te humbura nga koronavirusi në Itali po vjen gjithnje ne renie dhe gjate 24 oreve te fundit ka shkuar ne 566 duke e cuar në 20.465 numrin total. Ndersa të shëruarit janë 35.435

Rastet e përgjithshme janë 159.516, me një rritje prej 3,153 për një ditë.

Edhe pse te dhenat e pergjithshme jane ne renie, në Lombardi, zona e Milanos vazhdon të jete shqetësuese, ku vetem dje pati 296 raste të reja brenda një dite.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News