News

Pamje të rë nda në Kavajë, buka që 50-vjeçari nuk mundi dot ta konsumonte

Tro nditet Kavaja nga lu fta mes ba ndave në mes të ditës, që ka lënë një kalimtar të vd ekur dhe shtatë të pl agosur, nga të cilët gjashtë jashtë rr ezikut dhe njëri në gjendje të rëndë për jetën. Nga informacionet paraprake, raportohet se në hyrje të qytetit të Kavajës, te stacioni hekurudhor, dy grupe kr iminale janë pë rplasur me a rmë zja rri, ndërsa nga breshëria e pl umbave që kanë vërshuar i vd ekur ka mbetur një person, rreth 50-vjeç, që është identifikuar si Ramazan Hasalliu, që nuk kishte lidhje me ngjarjen, pasi ishte duke blerë bukë.

Tre nga shtatë të pl agosurit janë Sali Mekja, Rustem Dedaj, Arben Ajdini, ndërsa dy nga autorët që që lluan me breshëri janë Elio dhe Eraldo Hyka, që janë në kërkim, ndërsa është shoqëruar Marjus Aliaj. Dyshohet se 2 prej të pl agosurve janë të përfshirë në konflikt. Po sipas të dhënave të parë kemi të bëjmë me një kon flikt të hershëm mes dy grupeve, njëri prej të cilëve me rre zikshmëri të lartë me disa të skeduar më parë për kon flikte dhe ngjarje k riminale. Ngjarja ka tro nditur qytetin e Kavajës, pasi skena ka qenë e denjë për filma me pë plasjen me ar më zj arri në mes të ditës.

Ramazan Hasalliu ishte duke blerë bukë mesditën e sotme në Kavajë kur u që llua me a rmë zjarri për vd ekje nga lu fta mes ba ndave, që la edhe shtatë të pl agosur. Report Tv sjell pamjet nga furra ku 50-vjeçari mori bukën, pranë së cilës ndodhi ngjarja, ndërsa u që llua për vdekje. Një skenë e tri shtë nga Kavaja, një detaj i dh imbshëm, ku duket edhe qesja e bukës në tokë, që Hasalliu nuk arriti që të konsumonte, pasi pl umbat i morën jetën.

Në për plasjen me ar më zj arri që ndodhi sot në Kavajë u përfshinë mes tyre dy vëllezër, Eraldo dhe Elio Hyka, të cilët që lluan me ar më zjarri. Report Tv siguron fotot e Eraldo dhe Elio Hykës. Dy vellezerit qe jane ne kerkim, sikur duket edhe nga fotot qe kane publikuar ne rrjetet sociale jane militante te PD-se, ndersa eshte shoqeruar Marjus Aliaj.

Në për plasjen me a rmë zjarri sot në Kavajë janë përfshirë nga njëra anë dy vëllezërit Elio dhe Eraldo Hyka përballë grupit tjetër. Eraldo Hyka 22-vjeç nga te dhenat e para u raportua se eshte ar estuar.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News