News

Studimi amerikan: Personat që shërohen nga Koronavirusi, janë të mbrojtur per kaq muaj..

Personat që janë te shëruar nga Koronavirusi mund të lëvizin me siguri dhe të shoqërohen me njerëz të tjerë për tre muaj, thotë Qendra e SHBA për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve, raporton The New York Times.

Imuniteti ndaj virusit zgjat të paktën tre muaj. Sipas studimit të kryer në qershor, antitrupat bien pas 2-3 muajsh.

Mjekët kanë raportuar disa raste kur njerëzit u shfaqën të infektuar për herë të dytë pas shërimit nga një infeksion, por ekspertët thanë se ka më shumë të ngjarë të jetë një përsëritje e simptomave sesa infeksioni i parë.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News