News

Si të bëni një maskë në 45 sekonda: Udhëzimi i Zëvendës Admiralit te SH.B.A.

Jerome Adams, kirurgu i përgjithshëm amerikan, d.m.th. kryeshefi ekzekutiv i Shërbimit të Shëndetit Publik i Komanduar i Korpusit dhe zëdhënësi për çështje të shëndetit publik brenda qeverisë federale, tregon se si të beni një maskë në shtëpi në më pak se një minutë. Ju mund të përdorni një këmishë, një peshqir ose një bandanë. Dhe në fund dy llastikë.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News