News

Shqiptari humb betejen me koronavirusin, por vepra e tij e bamirësisë po ben te lumtur mijëra njerëz

Me te ardhurat nga puna në Gjermani, nje shqiptari nga Kosova, Myshyr Shabani, kishte vendosur që të bëjë bamirësi në Pakistan, duke hapur një pus per të furnizuar me ujë familjet e varfra.

Edhe pse nuk mundi dot ta shohë të përfunduar aktin e tij të bamirësisë, pasi u infektua nga koronavirusi duke humbur jetën, vepra që ai nisi, përfundoi dhe pusi rrjedh tashme ujë të pijshëm, të cilin do ta përdorin mijëra njerëz të varfër në Pakistan.

Për nder të tij banorët atje i kanë vënë pusit emrin Myshyr Shabani.

Myshyr Shabani

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News