News

Reforma zgjedhore, Damian Gjiknuri: Drafti do t’u jepet gjithë aktorëve kryesorë politikë

Deputeti socialist Damian Gjiknuri i ngarkuar me detyren e kryetarit të komisionit, deklaroi se sot puna ka nisur në praninë e ekspertëve, dhe pa praninë e mediave.

Kryetari i komisionit të reformës zgjedhore në një prononcim për mediat se draft i propozuar të bëhet publik dhe do t’u dërzohet aktorëve politik në vend dhe pastaj në një seancë të dytë do të dëgjojmë propozimet për këtë draft.

Gjiknuri tha se ka ndryshim për qasjen për reformën zgjedhore, që opozita në parlament ngul klmbë të mos miratohet reforma pa sistemin, por se partia socialiste ka rënë dakord që të vijnë me një propozim dhe të diskutohet.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News