News

Rama paralajmëron diçka të rëndë: Qëndroni gati, mund të na duhet qe të…

Shefi i qeverise, Edi Rama ne fjalën e tij gjatë inagurimit te strukturës së re spitalore për përballimin e situates së Covid19, paralajmëroi një valë të dytë të koronavirusit.

“Virusi ende nuk ka ikur është ende këtu. Duhet të jemi gati për një valë të dytë.  Ky spital u bë gati për të qenë pjesë e frontit të përballjes nëse do na duhet të përballemi me flukse që kalojnë kapacitetet e spitaleve që janë përgatitur për të përballuar luftën e COVID-19”

Rama tha se në vitin 2021 pret rikthim të plotë të parametrave ekonomik.

“Ne do të arrijmë të rezistojmë mirë deri në fundin e këtij 4 mujori të dytë të vitit. Katër mujorin e tretë do të shohim rikthimin e parametrave të ekonomisë dhe do të marrim vrull për rikthimin përtej të gjithë këtyre pasojave në vitin 2021 ku presim rikthimin e plotë të parametrave.”

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News