News

“Oh zemër, zemër”, del videoja ku roja Abaz Dogu i këndon fëmijëve në shkollë

Diten e sotme portali ‘Joq’ ka publikuar një video ku roja i shkolles, Abaz Dogu shihet teksa këndon para fëmijëve në një aktivitet festiv në shkollën ku ishte roje më parë.

65-vjeçari ka marrë mikrofonin në dorë dhe shfaqet duke u kënduar nxënësve të shkollës 9-vjeçare këngën “Zemër” të Dhurata Dorës.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News