News

Rama jep lajmin shpresëdhënës: Nëse s’do te kemi valë të dytë, në fund të vitit do të…

Kreu i qeverise Rama tha para disa ditesh se nëse nuk do të ketë një valë tjetër në shtator, atëherë në fund të vitit do të kemi rezultat ekonomik dhe financiar sipas parashikimit, më mirë se në vitin 2019.

“Rezistencë deri në kalimin, uroj me sukses, të sezonit turistik. Nga shtatori nëse nuk kemi ndonjë valë tjetër, do të mbledhim të gjitha forcat e do të marrim vrullin e nevojshëm. Në fund të vitit do të kemi rezultat ekonomik dhe financiar sipas parashikimit, më mirë se në fund të vit të kaluar. Vitin e ardhshëm do bëjmë një histori suksesi”, tha Rama.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News