News

Italia hap kufijtë ne kete date, Kryeministri nxjerr dekretin: Ja në cilat shtete mund të udhëtohet

Kryeministri italian, Giuseppe Conte ka zbardhur detajet e dekretit të fundit me masa urgjente në përballimin e pandemisë.

Nga data 3 qershor Italia hap kufijtë e lejon lëvizjet me vendet e tjera e që mund të limitohen vetëm nga vendime shtetërore e marrëdhënie mes vendeve në varësi të riskut epidemik e në përputhje me kufizimet e rregulloreve të vendosura nga Bashkimi Evropiane e nga detyrimet ndërkombëtare.

Nuk do të ketë asnjë limit në hyrje daljet nga Italia si në kufij tokësor ajror e detar

1- me vendet anëtare të BE-së

2 – me vendet e zonës Schengen

3- me Britaninë e Madhe dhe Irlandën e Veriut

4- me Andorrën dhe Principatën e Monakos

5- me Republika e San Marini e Vatikan

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News