News

Paralajmërimi i forte i presidentit turk Erdogan për gjithe njerëzimin

Njerezimi po hyn në një epokë në të cilën me shume gjasë do të ndodhin ndryshime rrënjësore globale ekonomike, politike dhe sociale tha Presidenti turk Erdogan se fundmi.

Erdogan ka shtuar se epidemitë me pasoja të rënda në botë, në të njëjtën kohë kanë shkaktuar transformime të mëdha politike, sociale dhe ekonomike.

Është tejet e qartë se tashmë asgjë nuk do të shkojë si më parë, eshte e pamundur. Kjo krize do te thellohet dhe do te kete pasoja mjaft te renda ekonomike ka thene Erdogan.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News