News

Pipero jep lajmin e mire: Nga mesi i Majit do ketë vetem raste sporadike

Në daten 15 Maj mund të kemi vetëm raste sporadike. Pohimi është i mjekut infeksionist Pëllumb Pipero dhe bazohet mbi treguesit e deritanishëm të kurbës së infeksionit nga koronavirusi.

Pipero tha se i beson zërat se shqiptarët janë imunë ndaj virusit për shkak të vaksinës së tuberkulozit. Por nga ana tjetër nuk i heq merita masave të ndërmarra nga qeveria për karantinën.

Pavarësisht uljes së shifrave të të prekurve nga dita në ditë, mbetet apeli tek qytetarët që të vijojnë të zbatojnë masat per te frenuar përhapjen e Covid-19.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News