News

Përgatituni, nga dita e hëne nuk do ketë më…mësohet lajmi se do mbyllet sërish…

Vetëm 1 javë pas rihapjes, transporti urban mund të mbyllet sërish dhe udhëtarët do të mbeten pa autobuza.

Shkak për këtë vendimarrje është bërë lëvizja e mjeteve të transportit urban me vetëm 30% të kapaciteteve duke bërë që kompanitë të pësojnë humbje të mëdha.

Teksa transporti urban gjatë këtyre ditëve është parë me minimunim i kapacitetit, masat kundër Covid-19 kanë bërë që kompanitë të kenë humbur rreth 3 milionë lekë të vjetra naftë që nuk kompesohen nga udhëtarët.

Shoqatat e transportit dorëzuan disa kërkesa për masa lehtësuese nga qeveria dhe subvencione, duke deklaruar se nuk mund të rinisnin punën pa plotësimin e kushteve.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News