News

Me ne fund mesohet data, Kryeministri tregon kur hapet transporti urban

Kryeministrii vendit, Edi Rama, njoftoi diten e djele se ne fund te muajit do të hapet transporti publik, por pjesë-pjesë.

Deri në fund të muajit do kemi strategjinë e re për transportin publik dhe ato do hapen pjesë pjesë”, tha Rama. Kryeministri Rama tha se në fund të muajit do të paraqesin strategjinë e re të transportit publik ku do të bëhet dhe hapja e tij pjesë-pjesë duke garantuar shëndetit dhe rritur cilësinë e këtij shërbimi me garantimin direkt të shtetit.

“Deri në fund të muajit ne do të kemi strategjinë e re për transportin publik dhe do i hapim pjesë-pjesë duke vënë në jetë një reformë tërësore të këtij sektori me një pjesëmarrje direkt të shtetit në garantimin e shëndetit sot, por dhe rritjen e cilësisë dhe standardeve për nëse në shërbimin urban dhe ndërqytetas“, tha Rama

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News