News

“Më 18 maj lehtësojmë masat”, Kryeministri del me njoftimin e rëndësishëm

Shefi i qeverise Edi Rama zhvilloi një takim online me përfaqësuesit e besimeve fetare ne vend.

Takimi erdhi pasi kreret e komuniteteve i kishin derguar nje kerkese per hapjen e masave ne objektet fetare si dhe duke e cilësuar diskriminues termin “grumbullime fetare”, ku qeveria ndaloi vajtjen e qytetarëve në Xhami apo Kisha.

Kryeministri njoftoi sot të gjithë komunitetin e besimtarëve në Shqipëri se më 18 maj do të nisin masat lehtësuese për besimtaret.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News