News

Mbyllet rrjeti i njohur i picerive, mbeten pa punë mbi 1 mijë persona

Bizneset në të gjithë botën po kalojne kohë të vështira. Kriza e shkaktuar nga pandemia e koronavirusit, ka përfshirë edhe rrjetin anglez të picerive Pizza Express, i cili njoftoi një plan drastik ristrukturimi.

73 lokale do të mbyllen, duke çuar në largimin nga puna 1.100 punonjësve.

Përveç shkurtimeve të stafit, plani parashikon një ulje të ndjeshme të qirave përmes mbylljes së strukturave më të shtrenjta nga 449 pika, që Pizza Express ka në Britani të Madhe.

Bizneset në të gjithë botën po kalojne kohë të vështira. Kriza e shkaktuar nga pandemia e koronavirusit, ka përfshirë edhe rrjetin anglez të picerive Pizza Express, i cili njoftoi një plan drastik ristrukturimi.

73 lokale do të mbyllen, duke çuar në largimin nga puna 1.100 punonjësve.

Përveç shkurtimeve të stafit, plani parashikon një ulje të ndjeshme të qirave përmes mbylljes së strukturave më të shtrenjta nga 449 pika, që Pizza Express ka në Britani të Madhe.

Aktualisht Pizza Express ka 9.000 punonjës dhe aktualisht vetëm 166 dyqane janë rihapur, pas mbylljes së karantinës.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News