News

Kancelarja Angel Merkel me Këtë Lajm I Gëzoi te Gjithë Shqiptarët .. Danke Angela! (Video)

Per te gjithe shqiptaret te cilet kerkojne nje jete me te mire dhe jane ne kerkim te nje pune, vjen nje lajm qe i gezon te gjithe.

Kancelarja Gjermane Me Këtë Lajm I Gëzoi Gjithë Shqiptarët.

Qytetarët e Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë, Kosovës, Serbisë dhe Bosnje Hercegovinës nga 7 qershori do të munden të punojnë legalisht në Gjermani vetëm me dokumente të shteteve të tyre, respektivisht pa pasur pasaportë të BE-së.

Ky eshte nje informacion dhe është shpallur zyrtarisht nga Merkel ku thotë se qytetarët do të mund të punojnë në vendin më të zhvilluar të BE-së dhe ky eshte nje lajm shume i mire per te gjithe.

Kjo situatë sipas Angela Merkel, është rezultat i pan demisë Covi d-19 dhe te gjithe duhet te jemi te bashkuar.

Per me shume shikoni videon

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

1 Comment

  1. Po ne shqiptaret kena nje rrezik. Ne sportelet e ambasades gjermane ne tirane- punojn do lesheliste te dapdupit te harribos. Punojne oficera te sigurimit te shtetit dhe pronari i dekres ka gruan qe i punon ne ambasade

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News