News

E jashtëzakonshme, vjen lajmi i mrekullueshëm për të gjithë ne, e presim me padurim

Rezultatet deri tani të testeve klinike të trajtimit të ri kundër Covid-19 janë befasuese, duke treguar se ul në mënyrë drastike numrin e pacientëve të shtruar në terapi intensive.

Firma bioteknologjike me bazë në Sothhampton, Synairgen ka përdorur një proteine të quajtur interferon beta, të cilën trupi i njeriut e prodhon kur preket nga një infeksion viral.

Proteina thithet direkt në mushkëri nga pacientët me koronavirus përmes aerosolit dhe duket se stimulon tek ata një reagim imunitar.

Në testimin e këtij ilaçi morën pjesë 101 vullnetarë të shtruar me Covid në nëntë spitale britanike.

Rezultatet e tij sipas Synairgen, janë një hap i jashtëzakonshëm përpara, sa i takon trajtimit të ketij virusi te ri e te rre.zikshem.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News