News

21 vjeçarja nderroi jete prej koronavirusit, dëshmia tronditese e motrës: Telefonuam 127, por nuk kishin…

Ne një intervistë për Top Channel ka folur motra e 21-vjeçares ku ka treguar të gjithë kronologjinë që kur e reja ka shkuar në spital e deri kur humbi jeten.

Sipas saj gjendja e 21-vjeçares sa vinte dhe përke.qësohej dhe vetëm kur u rëndua shumë, kishte ardhur ambulanca për ta transportuar per në spital.

Iu be tamponi por nuk kemi marrë kurrë një përgjigje, që është pozitiv apo negativ. Motra ka pohuar se bëri skaner e an aliza gj.aku. Masnin oksigjenin në gj.ak. Lajmin për humbjen e Amantias e kemi marrë në 15 korrik në mëngjes. Ndërkohë në kartele shkruhet 14 pa një orar. Kam bërë sot një kërkesë me shkrim dhe me thanë se do të kenë një kopje të kartelës së Amantias pas 10 ditësh. Amantia ime nuk ka qëndruar asnjë ditë në intubim, tha ajo.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News