News

E fundit/ Lajmi i mire per gjithe shqiptaret qe duan te kthehen ne atdhe

Gjate nje njoftimi diten e sotme, MINISTRJA BELINDA BALLUKU ka SHPJEGUAR SISTEMIN E RI QË DO TË PËRDORET PËR RIATDHESIMET NGA DATA 4 MAJ DHE HAPAT QË DUHET TË NDJEKIN QYTETARËT E INTERESUAR.

“Plani i masave lehtësuese” të shpallura nga Qeveria Shqiptare ka ndikuar edhe në ndryshimin e sistemit të riatdhesimit për qytetarët shqiptarë që janë bllokuar jashtë kufinjve.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

1 Comment

  1. Prshdetje un jam ceki po dua t kdhem n shipri ktu nuk ka avjon nuk ka si mudet t kdhem un

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News