News

Detaji shokues në maskën e Manastirliut, dicka nuk shkon: Eksperti del me paralajmërim dhe bën thirrjen e fortë

Eksperti i Shendetit Publik, Erion Dasho ka vene re nje detaj te cuditshme ne masken e ministres Manastirliu diten e djeshme ne laboratorin e dyte qe do beje testet per koronavirusin

Duke i drejtuar nje thirrje ministres te mos mbaje maske me valvul, Dasho deklaron: Ngrini një komitet profesionist ekspertësh dhe jo amatorët që ju rrethojnë prej 6 muajsh dhe kanë bërë dëme të jashtëzakonshme në shëndetin, jetën sociale dhe ekonominë e shqiptarëve!

POSTIMI I PLOTE

Zonja Ministre!

Në kohën e COVID, maska mbahet për solidaritet. Maska ime ju mbron ju dhe maska juaj më mbron mua! Në se ju mbani një maskë me valvul, unë ngelem i pambrojtur!

Ju lutem, ngrini një komitet profesionist ekspertësh dhe jo amatorët që ju rrethojnë prej 6 muajsh dhe kanë bërë dëme të jashtëzakonshme në shëndetin, jetën sociale dhe ekonominë e shqiptarëve!

Ata do të dinë se si t’ju këshillojnë!

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News