News

10 mijë raste brenda ditës: Ky shtet ne europe shenon bilancin më të keq

Mediat e huaja bëjnë të ditur se Rusia ka shënuar ne 24 orët e fundit shifrën më të lartë ditore me 10,600 infeksione të reja me koronavirus.

Ndonëse Rusia regjistron infeksionet më të larta, shkalla zyrtare e vdekshmërisë është e ulët në krahasim me vendet si Italia, Spanja dhe Shtetet e Bashkuara.

Numrin i përgjithshëm i vdekjeve ka shkuar 1.280.

Gjithashtu edhe të shtunën Rusia shënoi një numër të lartë, me 9,623 raste të reja. 

Pavarësisht rritjes së vazhdueshme të rasteve, qeveria po mendon të heqë gradualisht masat nga 12 maji.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News