News

1.5 milion njerëz të prekur ne te gjithe boten, Gjermania mbi 2300 jete te humbura

Mbi 1.5 milion njerëz janë të infektuar me koronavirusin në botë, më shumë se 87 mijë jete të humbura. Dhe, ndërsa për të dytën ditë radhazi Shtetet e Bashkuara regjistrojnë pothuajse 2 mijë jete të humbura në 24 orë.

Në Spanjë bien: 74 më pak se dje, për gjithsej mbi 15 mijë. Presidenti Sanchez: “Faza 2 arriti kulmin e saj”. Në Evropën Qendrore dhe Lindore rastet janë pothuajse 150 mijë. Nga këto mbi 113 mijë vetëm në Gjermani, e cila ka mbi 2.300 jete të humbura.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News