News

Vendos kamera në shtepi, shokohet kur pa cfare i bente gruaja qe duhej te kujdesej, Nënës se saj (Video)

Miriam e kishte nenen e saj të prekur me alzhaimer, dhe nga pamundësia per t’a ndihmuar dhe qëndruar afër per shkak te punes, ajo mori një kujdestare që të përkujdesej për të.

Nje dite ajo vendosi kamerat nëpër shtëpi qe te shikonte se si perkujdesej gruaja per nene e saj, por mbeti e shokuar kur pa se cfare dhu.ne ushtronte kujdestarja që ajo kishte punësuar.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News