News

Urdheri i ri i Rames: Grate liri dalje, burrat te gatuajne

Sot grate dhe femijet e vegjel mund te dalin xhiro ndersa burrat duhet te gatuajne. Ky eshte urdheri i undit i kryeministrit Rama.

Njoftimi i plote:

🟢 GRATË DHE FËMIJËT DERI NË 10 VJEÇ MUND TË DALIN LIRISHT DERI NË ORËN 11.00❤️

🔴 NE BURRAT PUNË SHTËPIE DHE KONTRIBUT NË GATIM MUNDËSISHT🥣🥙

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News