News

Shuhet kurioziteti i shqiptarëve ja kur do të hapen baret dhe restorantet

DIten e djeshme qeveria ka marre vendimin per hapjen e bareve dhe restoranteve ne vend duke treguar se ato do te hapen me date 18 Maj por do te kete diisa rregulla.

Sipas urdherit te qeverise, hapja e tyre do te lejohet deri ne oren 17:30 po ashtu nuk do te ofrohet sherbim brenda ne ambjente te mbyllura te lokaleve.

Kamarieret dhe stafi do te sherbejne vetem nese ka ambjente te jashtme.

Duke qene se ishin te parat qe u mbyllen, plani per rihapjen e tyre eshte u shty pasi konsiderohen ke rrezikshmeri te larte per perhapjen e koronavirusit.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News