News

Shifrat/ Jooo, kjo do të ishte katastrofë, instituti amerikan parashikon lajme jo te mira per Shqipërinë

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë vërtet shumë pesimistë në lidhje me ecurinë e koronavirusit nëpër botë, por lajme jo te mira kane parshikuar dhe per Shqiperine

Instituti amerikan për Matjet dhe Vlerësimin e Shëndetit, parashikon që deri në 1 tetor do të ketë 1,306 jete te humbura nga koronavirusi në Shqipëri. Numri më i lartë i jeteve te humbura nga koronavirusi në një ditë do të vijë në Shtator, sipas parashikimive amerikane

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News