News

Sapo ndodhi sërish/ Ngrihet alarmi, kjo është e tmershme, u tha se nuk ndodhte por…uaa

Rasti i dytë në Shqipëri ku personat e infektuar me koronavirus janë riinfektuar serish. Pak ditë pas rastit të një personeli shëndetësor, sot mësohet se një punonjës policie në Durrës është infektuar për të dyten herë. Pozitiv ndaj testit ka rezultuar dhe bashkeshortja e tij

Burime thonë se ne Durrës është edhe një rast i ri, por nuk dihet burimi i infeksionit.

Ndërkohë ditën e sotme në Vlorë janë konfirmuar 5 raste të reja, ndërsa në Krujë janë konfirmuar dy raste të reja, ku njëri është mësues.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News