News

Rregulla te reja per autobuzat urban: Pa faturino, si ndryshon cmimi, shoferi do…

Gjatë një intervistë për “Report TV”, drejtori i DPSHTR, Blendi Gonxhja, ka treguar disa nga propozimet e bëra nga drejtoria për mbarëvajtjen e transportit urban, ndonëse ende nuk dihet kur do të rifillojë.

DIas nga propozimet për rregulla të reja përfshijnë: t’i jepet një rol thelbësor policit bashkiak, të hiqet faturinoja, shoferi i mjetit të izolohet dhe të lejohet vetëm 1/2 ose 1/3 e kapacitetit në autobus.

Gjithashtu ai beri me dije se çmimi i biletës nuk do të rritet me 30% siç është thënë dhe kushdo që do të abuzojë do të ndëshkohet.

“Kemi propozuar që të jenë me kapacitet 1/3 apo ½ për shumicën e këtyre autobusëve, do të ndahet hyrja e parë nga hyrja e dytë, ka raste që shoferi duhet të izolohet nga pjesa tjetër e autobusit, do të shmanget absolutisht pjesa e faturinos dhe ky është një problem kyç, dhe duhet që me policinë bashkiake të veprojmë por ka bashki që nuk kanë fare polici bashkiake”, është shprehur drejtori.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News