News

Rendohet situata e koronavirusit ne vend. Tjeter rekord rastesh. Cfare po noddh?

Diten e sotme ështe regjistruar numri më i lartë i rasteve pozitive me koronavirus që prej fillimit të pandemisë.

Ky trend rritës i rasteve vijon prej më shumë se një jave duke shkaktuar shqetësim të autoritetet dhe qytetarët.

Kështu, ISHP njofton sot për 82 raste të reja me koronavirus, pjesa më e madhe e të cilave janë në Tiranë, Krujë dhe Shkodër.

Shpërndarja e të prekurve sipas qyteteve në 24 orët e fundit është si me poshte:

28 të prekur në Tiranë, 18 në Shkodër, 10 në Krujë, 8 në Durrës, 7 në Vlorë, 3 në Kamëz
Nga 2 raste në Kukës, Elbasan, Fier. Nga 1 i prekur në Korçë dhe Pukë.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News