News

Presidenti i Keshillit te Europës: Europa bëri një gabim të madh me shqiptarët

Presidenti i KE, Donald Tusk e quajti gabim mos dakordesimin e konsensusit për hapjen e negociatave mes Bashkimit Evropian dhe Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut.

Ai gjatë fjalimit në Parlamentin Europian për samitin e datës 18 tetorit, ai u shpreh se qëndrimin e tij ishte se BE bëri një gabim.

“Për mendimin tim, mosarritja e dakordesimit nga vendet anëtare ishte një gabim.

Uroj qe udheheqesit të marrin vendimin e duhur kur kjo temë të diskutohet sërish para samitit të majit në Zagreb”, deklaroi Donald Tusk.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News