News

Pellumb Pipero apel shqiptareve: Qe t’i kthehemi normalitetit dhe të shpëtojmë duhet të bëjmë këtë..

Mjeku infeksionist Pëllumb Pipero është shprehur lidhur me vendimin e fundit nga ana e Ministrisë së Shëndetësisë, për të ndaluar muzikën pas orës 20:00 në lokale.

Mjeku i njohur tha se muzika është si dielli, shëron nuk infekton, por është parë si një mjet nxitës për grumbullimin e të rinjve të cilët mund të jenë mbartës të virusit dhe e transmetojnë atë pa vetëdije.

Pipero: Virusi lëviz me ne, sa kohë lëvizim në 7 ditët e javës virusi do të lëvizë me ne. Virusi nuk ka fasha orari. Unë besoj se ndalimi i funksionimeve të klubeve të natës dhe muzikës, nuk është qëllim në vetvete, por ka për objektiv frenimin e qarkullimin e virusin mes të rinjve që frekuentojnë lokalet e natës.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News