News

Nëna lind gjatë tërmetit, mjekët: Nuk të lemë vetëm, çfarëdo që të ndodhë, do jemi me ty (Video)

Gjatë tërmetit, një nënë lindi fëmijën dhe mjekët heronj nuk u larguan por e inkurajuan . “Nuk të lemë vetëm, çfarëdo që të ndodhë, do jemi me ty”, kanë thënë ata.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:News